Min relativt nya bisyssla har börjat synas i nätbutikerna. Därför vill jag givetvis flagga för dem så att ni kan få se skarpa arbetsprover. Jag har nu gjort sättningen av fyra böcker för Sekwa förlag, tre har kommit ut och en kommer strax innan jul: InsektNattens inreNer med slöjan! och Utrop.

Strax efter jul kommer en pocketversion av Insekt inför publiceringen av Claire Castillons uppföljare: novellsamlingen Man kan inte hindra ett litet hjärta från att älska. Den här gången har jag även fått förtroendet att göra omslaget. I maj 2008 kommer deckaren Bombyx som även den har min form.

Det sistnämnda är en sanning med en brasklapp. Sekwa vill att omslagen ska ha enhetlig form vilket gör att jag har ganska snäva ramar att hålla mig inom när jag gör omslagen. Med det sagt vill jag ändå hävda att det är nästan lika roligt att vara kreativ inom en grafisk profil som att ha full frihet. Jag har jobbat som informatör för en organisation med väldigt tydlig grafisk profil i sex år och gillar att följa och tänja på givna ramar för att skapa god kommunikation – ett spännande pussel. Jag är väl skadad.

Sekwa förlag har även en webbplats som sköts av … mig. Det blev mycket mig här.

Från arkivet: 19 november 2007. Uppdaterad idag.