Niclas Holmqvist är till vardags konsult på Cloudberry Communications. Arbetar med webbstrategi, storytelling, internt varumärke och digital pr för kunder inom innovation, teknik, kultur och stadsutveckling. Har en gedigen bakgrund som kommunikatör och skribent.

Var ansvarig för kommunikation vid Hyresgästföreningen region Norra Skåne 2001–2010, och arbetade där med förtroendevalda, varumärkeskampanjer och internkommunikation, samt var lokalredaktör för regional webbplats, interntidning och nyhetsbrev för medlemmar. Var även med och utvecklade den nya riksgemensamma webbplatsen 2009–2010.

Har f-skattsedel sedan 2006 och använder den för att bedriva reklamanalys, sätta böcker och bygga bokomslag. Älskar och tror på innehåll med kvalitet och inbillar sig att erfarenheten som rollspelare på 80- och 90-talet är till hjälp i arbetet med digital storytelling.

Tveksam till att skriva om mig själv i tredje person.

Jag är född och uppvuxen i Helsingborg. Försöker på fritiden lära mig skapa snyggare e-böcker och långsamt arbeta mig genom samtliga avsnitt av Månbas Alpha.

Telefon: 0709-412979